tisdag 26 augusti 2008



Mina tygbokstäver är en riktig HIT, eller hur?! På Uni finns ett namn att beskåda- M A L I N. Jag gör bokstäver i mina egna tyger, på beställning. Nu senast fick jag en beställning på ett namn som ska bli en doppresent. En trevlig idé, tycker jag. Och alldeles nyss gjorde jag V A L T E R som skulle bli födelsedagspresent till en sex-åring som just nu är väldigt förtjust i bokstäver.

torsdag 21 augusti 2008

Brickor bland solhattarna

Jag älskar solhattar- och då menar jag blomman som syns till höger i bild. De har även ett annat, finare och proffsigare namn på latin, men viktigast av allt är ju hur häftiga de är. Kronbladen går i rosa och i mitten är det mer åt orange- en perfekt kombination, som sagt.

fredag 15 augusti 2008

Arg modell i äpplejacka


Jag lovade ju lite fler bilder på jackan med sin ägare som modell...här är de. Herman är arg och förmodligen väldigt varm, eftersom det var en av de där varmaste dagarna, men vad gör man inte för sin mamma?! Jackan kan göras på beställning, i upp till storlek 4 år och i olika färgställningar.

tisdag 12 augusti 2008

Kviltad jacka med äpplen


Jag har ju snöat in lite på kviltning, som jag tycker är väldigt roligt. Herman har fått en jacka, med röda äpplen på ljusblå botten och som foder har jag tryckt mina små äpplen i brunt på vit botten. Den har kapuschong och går omlott framtill, så att den håller värmen nu när hösten kommer. Jag utlovar bilder med jackan på sin ägare snarast. När vi tog de här bilderna var det 30 grader varmt och Herman var inte så pigg på att vara fotomodell. På Merkado hade jag med en likadan jacka i annan färgställning, och även lite kviltade västar, som kan passa istället för kofta eller tröja när det blir lite kyligare. Västar och även kviltade hjälmmössor kan du från och med idag hitta på butik Uni i Malmö. 

måndag 4 augusti 2008

vilken tur med vädret!



Vilken fantastisk tur att idag inte var igår med tanke på vädret! Det var ju trots allt sol mest hela tiden, förutom det där regnet som kom igår förmiddags och blötte ner inte bara våra besökare utan även en av mina grann-utställare, stackaren! Det lade sig på presenningarna och föll sedan ner över ryggen på folk när vinden blåste till. Men i övrigt- perfekt marknadsväder! På översta bilden syns i vänstra kanten två klänningar av Majtjo, som gör finfina barnkläder av gamla, fantastiska retrotyger. Kolla också in Solig, fint namn och fina saker. Blusen jag har på mig kommer från Peleka, som ni hittar på Lillaro, där jag också säljer lite saker.

söndag 3 augusti 2008

mer merkado



Lite fler bilder ifrån helgens väldigt roliga Merkado i Folkets Park i Malmö. Tack alla besökare och medutställare för alla uppskattande kommentarer- det gav mersmak och massor av inspiration! 

lördag 2 augusti 2008

bilder ifrån dagens Merkado


Idag har jag varit med på Merkado i Folkets Park för första gången. Det var så roligt! Massor av människor, roliga utställare, fina saker, perfekt väder, liv, rörelse och kommers. Imorgon finns jag på plats igen, kl.11-17. Min fantastiska fotograf Heléne var som ni ser på plats och tog fina bilder. Fler kommer! Vi ses imorgon, förhoppningsvis!