onsdag 30 november 2011

blått till basaren



Lite blått blev det också i senaste leveransen. Det här är en liten rektangulär bricka, storlek 27x20. Bilden är tagen i söndags- som synes blommar fortfarande krassen!

söndag 27 november 2011

julbasar hos malin z





Välkommen på julbasar den 9 december 16.30-19.30 hos malin z i Malmö! Konsttryck, kort, brickor, skärbrädor och barn- och babytröjor. Här syns skärbrädor och brickor som finns till salu på basaren. Mejla mig om du har någon fråga eller vill reservera något. Glad första advent! /malin z

onsdag 23 november 2011

unika och specialbeställda brickor från malin z


Jag är så nöjd med slutresultatet på de här två specialbeställda och handtecknade brickorna som levererades idag! Mitt original ligger pressat i brickan och turligt nog hände inget i pressarna hos Formpress AB. Sådana här brickor går att beställa, men jag behöver gott om tid ...!

lördag 5 november 2011

rött från malin z



Julen närmar sig och som vanligt får jag lust till rött vid den här tiden på året. Jag har lyckats hitta lite tid och energi att trycka lite barntröjor och tyg, så nu är på väg till Öland för att där lamineras in i finfina brickor. Det ser ut som om det blir en julbasar i år igen alltså!